- 1.5 g Cognac
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Herfst kruidige luxe hachee met champignons op tafel.
- Laat doorregen vlees eerst op kamertemperatuur komen en snijd het in blokken.
- Verhit boter in de pan en bak de blokjes vlees- en spek om en om bruin. Kruid met peper en zout.
- Blus af met rode wijn en voeg hete runderbouillon, kruidnagels, knoflook, laurier en jeneverbessen toe. Laat een uurtje stoven.
- Voeg halve uienringen, tomatenpuree, piment, paprika-korianderpoeder toe en breng op smaak met cayennepeper. Voeg ook de champignons toe en laat in totaal ongeveer 3 uur stoven.
- Proef en voeg eventueel een scheutje cognac toe en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer zodra het rundvlees uit elkaar valt, gaar is en de saus is ingekookt. Eet smakelijk!