Chickslovefood snickers taart

Chickslovefood snickers taart

Smulweb imageSmulweb

Zin in een heerlijk zoete taart? Probeer onze Chickslovefood snickers taart! Het beslag is gemaakt met stukjes Snickers en een laag van de gesmolten Snickers-topping maakt deze taart helemaal af. Goed te doen in de oven en zeker het proberen waard!

45 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Chickslovefood snickers taart op tafel.

  1. Vet een springvorm van 20 cm doorsnede in en verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Kluts de eieren en meng ze met de suiker. Roer er met een garde een saus van.
  3. Smelt 200 g roomboter in een steelpannetje op het vuur en giet bij het eier-suikermengsel. Meng weer goed.
  4. Zeef het meel en een snufje zout boven het mengsel en schep voorzichtig met een spatel door elkaar. Let op dat er niet te veel lucht uit het mengsel gaat anders krijg je een taaie taart.
  5. Snijd de helft van de zak Snickers in kleine stukjes.
  6. Schep voorzichtig de Snickers-stukjes door het beslag.
  7. Schenk het beslag in de springvorm en plaats in de oven.
  8. Bak de taart in ongeveer 65 minuten gaar. Controleer na 55 minuten of de taart droog is door er een satéprikker in te steken en deze er droog uit te halen.
  9. Haal de taart uit de oven en laat afkoelen in de springvorm op een rooster.
  10. Zet een kleine pan met kokend water op middelhoog vuur en plaats hierop een schaaltje.
  11. Halveer de overige Snickers en doe ze in dit schaaltje samen met de overgebleven 30 g roomboter.
  12. Roer af en toe door de smeltende Snickers, totdat je een bruine saus hebt waarin pinda's drijven.
  13. Haal de taart uit de springvorm en besmeer deze met de Snickers-topping.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart