Bloemkool in tempura beslag en aziatische dressing

Bloemkool in tempura beslag en aziatische dressing

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke bloemkool roosjes in tempura beslag, gebakken tot krokante goudbruinheid, geserveerd met een Aziatische dressing die je smaakpapillen doet ontwaken. Perfect als hapje of bijgerecht tijdens een diner!

25 min bereiden

amuse

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Tempura beslagmix
  • 1 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bloemkool in tempura beslag en aziatische dressing op tafel.

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  2. Doe in een kommetje tempurameel en de andere ingrediënten. Doe er zoveel water bij zodat het een dik beslag is.
  3. Verhit de olie.
  4. Bak de roosjes ongeveer 5 minuten.
  5. Maak de dressing van alle ingrediënten die hierboven staan. Maak het met de staafmixer fijn.
  6. Proef de dressing een aantal keren totdat je het lekker vindt en voeg indien nodig meer van de ingrediënten toe.
  7. Voeg mayonaise toe naar smaak voor de liefhebbers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool