Het brownierecept voor smeuige brownies

Het brownierecept voor smeuige brownies

Smulweb imageSmulweb

Wees gewaarschuwd: deze smeuïge brownies zijn verslavend lekker! Het chocolademengsel met bloem, suiker, vanille en witte chocolade wordt in lagen gebakken, waardoor de buitenkant lichtbruin is en de binnenkant zacht blijft. Genieten van dit klassieke dessert!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Het brownierecept voor smeuige brownies op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden. Vet een bakblik van ongeveer 34x25x6 in en bedek het met bakpapier.
  2. Smelt de boter en chocolade au bain marie en roer regelmatig.
  3. Mix eieren, suiker en vanille met een mixer tot het een dikke romige substantie is. Giet het boter-chocolademengsel erbij en mix het geheel. Zeef vervolgens bloem en zout erbij tot het een egaal mengsel is.
  4. Meng de blokjes witte chocolade erdoorheen en giet het mengsel in het bakblik.
  5. Bak voor 25 minuten in de oven tot je een lichtbruine korst krijgt die begint te barsten.
  6. Laat vervolgens 20 minuten afkoelen en snijd het in stukken in het bakblik. Serveer als het verder afgekoeld is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies