Kippenvleugeltjes gestoofd in een pittige saus

Kippenvleugeltjes gestoofd in een pittige saus

Smulweb imageSmulweb

Kippenvleugeltjes met peper, sjalotjes en kokosmelk worden 90 minuten op een sudderpitje gestoofd wat resulteert in een pittig en heerlijk gerecht. Perfect om te serveren met rijst.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Kippenvleugels
  • 2 Rode peper
  • 400 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kippenvleugeltjes gestoofd in een pittige saus op tafel.

  1. Kruid de kippenvleugeltjes alleen met wat peper en zout.
  2. Verwarm de boter met de olie en bak de vleugeltjes hierin aan tot ze kleur hebben.
  3. Voeg de sjalotjes, knoflook, trassie en pepertjes toe en bak even mee.
  4. Voeg de tomaten en de overige ingrediënten, tot en met de kokosmelk, toe en laat het geheel op een sudderpitje in ca. 90 minuten gaar worden.
  5. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat nog even doorsudderen.
  6. Proef of het naar wens op smaak is. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen