Mexicaanse salade

Mexicaanse salade

Smulweb imageSmulweb

Eindeloos variëren met Mexicaanse salade! Boontjes, mais, salade, tomaat, koriander. De dressing met limoen sap geeft een friszure twist. Ideaal bij enchilada's of als lunch salade. Genieten!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander
  • 0.5 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mexicaanse salade op tafel.

  1. Kook de boontjes beetgaar in ruim water met zout en laat ze afkoelen.
  2. Giet de mais af.
  3. Was de salade.
  4. Halveer de tomaatjes en bestrooi met zout en peper.
  5. Hak de koriander klein.
  6. Maak de dressing klaar en meng deze door de salade.
  7. Serveer de salade naast de Mexicaanse enchilada's. (Let op: de url naar het recept moet verwijderd worden)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Mexicaanse salade