Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Enchilada op tafel.
- Hak de knoflook en ui fijn en fruit ze in een pan met olijfolie.
- Voeg groene pepers, koriander, tomatenblokjes en paprikastukjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout en laat 15 minuten zachtjes pruttelen en indikken.
- Snijd ondertussen de kip in dobbelstenen en bestrooi met peper en zout.
- Verhit in een andere pan olijfolie en bak de kip lichtbruin en gaar.
- Schep de kip in een kom en laat een paar minuten afkoelen. Voeg witte kaas of feta toe aan de kip en roer de crème fraîche erdoor.
- Verwarm de tortilla volgens de verpakking. Schep het kipmengsel op de tortilla's en rol ze strak op.
- Leg de tortilla's in een ingevette ovenschaal met de naad naar beneden. Schenk de tomatensaus erover en bestrooi met kaas.
- Zet de schaal nog 15 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.
- Serveer met een Mexicaanse salade.