Heerlijke knapperige szechuan boontjes

Heerlijke knapperige szechuan boontjes

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke knapperige szechuan boontjes zijn snel gemaakt! Roerbak de boontjes met gember en knoflook, voeg wat sojasaus en sambal oelek toe voor wat pittigheid. Speel met de hoeveelheid sambal oelek en serveer de boontjes. Een gerecht om van te genieten!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Sperziebonen uit pot

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke knapperige szechuan boontjes op tafel.

  1. Was de boontjes en snijd de uiteinden ervan af, snijd ze doormidden.
  2. Doe pindaolie in de wok en laat deze heet worden. Voeg de boontjes toe in de wok en roerbak ze op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten.
  3. Voeg gember en knoflook toe aan de wok en roerbak ze nog 2 minuten.
  4. Voeg sojasaus en sambal oelek toe aan de wok en wok alles nog een minuut.
  5. Proef de boontjes en speel met de hoeveelheid sambal oelek om de gewenste pittigheid te bereiken.
  6. Serveer de boontjes en geniet!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Rijst Noedels Vlees Stoofpotje Bami