Smullen kruidige tonijn gehaktballen

Smullen kruidige tonijn gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Smullen van deze kruidige tonijn gehaktballen met paprika, champignons en verse kruiden. Op smaak gebracht met citroensap, peper en zout. Mooie bruine kleur krijgen op laag vuur, daarna smullen maar!

15 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Smullen kruidige tonijn gehaktballen op tafel.

  1. Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een schaal.
  2. Was en maak de paprika schoon, spoel de champignons kort af en hak alles fijn. Voeg de paprika en champignons toe aan de tonijn.
  3. Voeg gesnipperde basilicum en bieslook toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Voeg citroensap toe en voeg dan de eiwitten en paneermeel toe. Zorg voor een luchtige massa en kneed nu 4 (platte) ballen van het tonijndeeg.
  5. Verhit een koekenpan met rijkelijk olijfolie. Bak de ballen rondom in 10 minuten mooi bruin op laag vuur.
  6. Serveer en smullen maar, want het is erg lekker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees