Pasta met echte Italiaanse tomatensaus

Pasta met echte Italiaanse tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Buon Appetito! Deze pasta met Italiaanse tomatensaus is om je vingers bij af te likken. Met kerstomaatjes, ui, knoflook en oregano staat dit gerecht binnen no time op tafel. Serveer met versgeraspte Parmezaanse kaas en geniet van de volle smaak van Italië.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Geraspte kaas Parmezaanse
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met echte Italiaanse tomatensaus op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  2. Hak de helft van de kerstomaatjes fijn. Halveer de andere helft.
  3. Doe de fijngehakte kerstomaten, de verse tomaten of de tomaten uit blik in een pan en voeg olijfolie, ui, knoflook en oregano toe en kruid met zout. Laat zonder deksel 45 minuten op een laag vuur sudderen.
  4. Roer af en toe en plet de stukken tomaat met de achterkant van een houten lepel.
  5. Voeg de gehalveerde kerstomaatjes bij de tomatensaus en schep er dan de pasta onder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen