Shaslick met eigen marinade

Shaslick met eigen marinade

Smulweb imageSmulweb

Stokbrood, een frisse salade, en deze zelf gemarineerde Shaslick van varkensvlees met ui, paprika en spek aan een spies. Roosteren op de BBQ of in de grillpan en smullen maar!

120 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 tl Chilipoeder
  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Shaslick met eigen marinade op tafel.

  1. Rijg ui, vlees, ui, 1 kleur paprika, ui, spek om en om aan satéstokjes (zo 4 plakjes hamlap per stokje of groter afhankelijk van het aantal eters).
  2. Rooster de shaslick aan alle kanten tot deze gaar en mooi van kleur is.
  3. Kook de overgebleven marinade heel even en laat afkoelen (er zat rauw vlees in, dus dit doe je om bacteriën te doden die mogelijk zijn gevormd).
  4. Serveer de shaslick saus met de shasliks.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees