Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Asperges met dragonsaus en lamskoteletjes op tafel.
- Verwarm de stoomoven voor.
- Schil alleen de witte asperges en snijd van beide asperges een plakje van de onderkant.
- Stoom de asperges, afhankelijk van de dikte, in de stoomoven in ca. 20 min. gaar.
- Kook in een steelpan het sjalotje met de wijn tot de helft in. Voeg de slagroom toe en kook nog 3-4 min. tot de gewenste sausdikte in.
- Voeg de dragon en zout en peper naar smaak toe.
- Verhit een grillpan. Bestrijk de lamskoteletjes met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
- Rooster de koteletjes in de grillpan in 1-2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé en mals.
- Leg de asperges met de lamskoteletjes op 4 borden.
- Schep er de dragonsaus over.
- Lekker met gebakken aardappelpartjes in de schil.