Oosterse omeletrolletjes

Oosterse omeletrolletjes

Smulweb imageSmulweb

Rol je ontbijt eens anders op met deze Oosterse omeletrolletjes. Gemaakt van ei, paksoi, koriander, pepertje en lenteui, op smaak gebracht met wat peper en zout. Serveer warm met loempiasaus.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Oosterse omeletrolletjes op tafel.

  1. Snijd de paksoi in kleine reepjes. Knip de koriander met een kruidenschaar van de takjes in stukjes. Snijd het pepertje fijn (met zaadlijst is het iets pittiger, dus naar smaak). Snijd de lenteui in ringetjes.
  2. Klop de eieren los in een kom en voeg alle ingrediënten toe. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  3. Bak van het mengsel ca. 3 a 4 omeletjes en rol deze warm op.
  4. Verpak de omeletjes strak opgerold in huishoudfolie als ze iets afgekoeld zijn en bewaar tot gebruik in de koelkast.
  5. Snijd de omeletten in stukjes en doe in ieder stukje een prikkertje.
  6. Serveer de omeletstukjes op een schaal met de loempiasaus ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Ei