Stokbrood wentelteefjes

Stokbrood wentelteefjes

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens iets anders tijdens het ontbijt of de lunch met deze stokbrood wentelteefjes. Doordrenkt van een eimengsel met vanillesuiker en kaneel, gebakken in de pan met boter en geserveerd met poedersuiker en stroop. Bon appétit!

15 min bereiden

ontbijt

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Stokbrood wentelteefjes op tafel.

  1. Snijd het stokbrood in plakjes.
  2. Klop de eieren los in de melk met de vanillesuiker en flink kaneel.
  3. Leg een aantal plakjes brood in het beslag en laat het beslag goed intrekken.
  4. Verhit ondertussen wat boter in de pan.
  5. Haal de doordrenkte stukjes brood uit het beslag en bak deze aan beide zijden bruin in de pan. Herhaal dit met de overige stukjes brood.
  6. Serveer met poedersuiker en stroop. Bon appetit!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Stokbrood Wentelteefjes