Lekkere pittige ham-kaas broodjes

Lekkere pittige ham-kaas broodjes

Smulweb imageSmulweb

Deze lekkere pittige ham-kaas broodjes zijn gemakkelijk te maken en hebben een krokant bladerdeeg met een zachte binnenkant. Smeer flink mosterd op de plakjes bladerdeeg voordat de plakken met gruyere en ham erop gelegd worden. Bak het geheel 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden en smullen maar!

25 min bereiden

borrel

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lekkere pittige ham-kaas broodjes op tafel.

  1. Ontdooi plakjes bladerdeeg.
  2. Smeer flink mosterd op de plakjes bladerdeeg.
  3. Leg een plak gruyere en een plak ham op de bladerdeeg.
  4. Dichtklappen en de randen goed dichtdrukken met je vingers en een vork.
  5. Smeer het geheel in met geklutst ei voor een goudgele kleur.
  6. Leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier.
  7. Bak gedurende 20-25 minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Vlees Bladerdeeg