Heerlijke stoofpot rundvlees met veel groenten en guinnesbier

Heerlijke stoofpot rundvlees met veel groenten en guinnesbier

Smulweb imageSmulweb

Een rijke smaak van beef stoofpot met veel groenten en gusinnesbier. Perfect gerecht voor een koude dag. Het vlees met peper en zout kruiden en door de bloem halen. Bak de groenten, laurierblad en tijm mee met het vlees en voeg het bier toe. Laat alles sudderen op een lage warmtebron tot het vlees gaar is.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Preischeutjes
  • 3 g Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke stoofpot rundvlees met veel groenten en guinnesbier op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de wortelen en de prei schoon en snijd in stukken. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken. Maak de bleekselderij schoon, verwijder de draden met een dunschiller en snijd ook in stukken.
  2. Verhit de olie in de pan en bak hierin de spekblokjes goudbruin. Haal ze uit de pan.
  3. Kruid het vlees met peper en zout en haal het vlees door de bloem. Doe het vlees in gedeelten in de pan en bak het snel rondom bruin. Haal uit de pan.
  4. Bak de uien en de knoflook glazig in het overgebleven vet en voeg de rest van de groenten toe. Bak even mee.
  5. Doe de groenten, laurierblad en tijm bij het vlees en voeg het bier toe.
  6. Breng alles aan de kook en laat alles op een lage warmtebron sudderen tot het vlees gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees