- 100 g Sugarsnaps
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Biefstuk en pommes duchesse uit de airfryer op tafel.
- Kook de aardappels in een laagje water en maak er aardappelpuree van samen met de melk en mierikswortel. Klop het ei erdoor en breng op smaak. Doe de puree in een spuitzak en verwarm de airfryer voor op 200 graden.
- Meng de sugarsnaps, gesneden champignons en de gesnipperde ui in een kom. Spuit 2 rozetten aardappelpuree tegen de rand van het airfryer mandje. Leg de biefstukken aan de andere kant.
- Bak gedurende 7 minuten op 200 graden. Haal de biefstukken eruit en leg de groentenmengeling in de plaats. Leg de biefstukken vervolgens op de groentenmengeling en bak het geheel nog eens 5 minuten op 200 graden in de airfryer. Breng op smaak en serveer je biefstuk en pommes duchesse uit de airfryer direct.