Gegrilde malse thaise koriander kip

Gegrilde malse thaise koriander kip

Smulweb imageSmulweb

De smaken van Thailand vind je terug in deze malse kipfilets gemarineerd in koriander, knoflook, vissaus, suiker, sesamolie, chilipoeder en sojasaus. Even op de grill en smullen maar!

15 min bereiden

bijgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde malse thaise koriander kip op tafel.

  1. Neem een keukenmachine en doe er de korianderblaadjes, knoflook, vissaus, suiker, sesamolie, chilipoeder en sojasaus in.
  2. Mix alle ingrediënten goed door elkaar tot er een mooie gladde marinade ontstaat.
  3. Leg de kipfilets in een bak met deksel en bedek ze rondom met de marinade.
  4. Laat de bak afgedekt nu 1 uur in de koelkast staan, zodat alle smaken kunnen intrekken.
  5. Bereid de kip nu op de barbecue of in de grillpan en grill elke kant ongeveer 6 minuten tot de kip gaar is.
  6. Als er helder vocht uitkomt, is de kip vanbinnen gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte