Kruidige wraps met forel paprika geitenkaas

Kruidige wraps met forel paprika geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Kruidige wraps met gerookte forel, geitenkaas en geroosterde paprika. Smeuïg en rijk van smaak door een mengsel van Chavroux geitenkaas, citroen, dille en peper en zout. Een echte aanrader voor de visliefhebbers en makkelijk te maken

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kruidige wraps met forel paprika geitenkaas op tafel.

  1. Meng 2 bakjes Chavroux geitenkaas met geraspte citroenschil en fijngehakte verse dille. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Maak tortilla's warm en leg ze op een plank. Smeer het geitenkaasmengsel erop.
  3. Snijd rode geroosterde paprika in reepjes en verdeel ze over elke tortilla. Leg daar gerookte forelfilet op en rol elke tortilla stevig op.
  4. Snijd elke tortilla in 7 gelijke stukken en leg op een vierkante schaal.
  5. Eet de tortillarolletjes direct op, want ze zijn te lekker om te laten liggen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Groente Kaas Paprika