Tartiflette met kabeljauw

Tartiflette met kabeljauw

Smulweb imageSmulweb

Deze Tartiflette met kabeljauw is een heerlijk alternatief voor de traditionele Tartiflette met spekjes. Geniet van laagjes aardappel, ui en kabeljauw bestrooid met comté en overgoten met slagroom. Bak ze in de oven met tijm en paprikapoeder en geniet van een heerlijke maaltijd.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Tartiflette met kabeljauw op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de aardappels en uien in zo dun mogelijke plakjes.
  3. Leg de aardappel, ui en kabeljauw in laagjes in de cocottes.
  4. Bestrooi elke laag met wat comté.
  5. Klop de slagroom met de rest van de comté, zout en versgemalen peper.
  6. Schenk dit over de laagjes in de cocottes en bestrooi met tijm en paprikapoeder.
  7. Bak de tartiflettes 40 minuten met het deksel erop.
  8. Verwijder het deksel en bak ze nog 15 minuten tot ze mooi goudbruin en gaar zijn.
eet smakelijk