Gegrilde pesto coquilles en gambas

Gegrilde pesto coquilles en gambas

Smulweb imageSmulweb

Pak de barbecue er maar bij voor dit heerlijke gerecht. Gegrilde coquilles en gamba's met Saclà Rucola Pesto en mayonaise met een twist. Dit gerecht is zo lekker dat je elke week wel zou willen maken.

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde pesto coquilles en gambas op tafel.

  1. Doe de coquilles en gamba's in de helft van de Saclà Rucola Pesto.
  2. Verwarm een grill of bakpan tot deze heet is en smeer in met een beetje olie.
  3. Bak de coquilles gedurende 1 minuut in de pan, draai ze vervolgens om en voeg de gamba's toe.
  4. Bak nog eens 1-2 minuten totdat de coquilles net stijf zijn geworden en de gamba's aan beide kanten roze zijn geworden en doorgebakken zijn.
  5. Meng de overgebleven Saclà Rucola Pesto met de mayonaise en houd koel tot aan gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen