Asperges met pasta zalm en garnalen uit de oven

Asperges met pasta zalm en garnalen uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Asperges met pasta zalm en garnalen uit de oven. Gegrilde zalm en garnalen, fusilli, asperges, courgette, paprika, sausmix voor lasagne, en geraspte kaas zorgen voor een overheerlijk gerecht om thuis op te smikkelen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 45 g Italian Blend voor Lasagne

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Asperges met pasta zalm en garnalen uit de oven op tafel.

  1. Schil de asperges en snijd ze in stukjes van 2 cm. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Bestrooi de zalm en garnalen met de kruidenmix van Verstegen en besprenkel met olijfolie.
  2. Breng in een grote pan water met een klontje boter aan de kook en voeg de asperges, courgette, paprika en fusilli toe. Laat ongeveer 10 minuten koken en laat daarna goed uitlekken.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Bak de zalm en garnalen apart in koekenpannen.
  5. Maak de sausmix voor lasagne volgens de instructies, maar vervang melk, slagroom en water door de mix.
  6. Vet een ovenschaal in en haal de zalm van de huid.
  7. Doe de groenten in de ovenschaal en meng de zalm en garnalen erdoorheen.
  8. Verdeel de sausmix over de schaal en bestrooi met geraspte kaas. Bak 30-40 minuten op 200 graden.
  9. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pasta Asperges Asperges uit de oven Asperges met zalm