Thaise gele viscurry met snijbonen en shiitake

Thaise gele viscurry met snijbonen en shiitake

Smulweb imageSmulweb

Maak nu deze heerlijke Thaise gele viscurry met snijbonen en shiitake. Een smaakvol gerecht met de beste ingrediënten zoals kokosmelk, gembersiroop en Thaise vissaus. Serveer het gerecht met rijst en geniet van de perfecte smaakcombinatie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water
  • 0.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Thaise gele viscurry met snijbonen en shiitake op tafel.

  1. Snij de peper en de knoflook fijn.
  2. Snij de tomaat in kleine blokjes, de snijbonen in schuine reepjes van ca. 0,5 cm en de shiitake in plakjes.
  3. Snij de kabeljauw in stukken.
  4. Verhit de rijstolie in een hapjespan of wok.
  5. Fruit de knoflook, de peper en de groenten (behalve de tauge) kort aan.
  6. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe en roer dit goed door elkaar.
  7. Voeg het water toe en breng het geheel zachtjes aan de kook.
  8. Voeg de vis toe en breng de saus op smaak met de limoensap, de gembersiroop en de Thaise vissaus.
  9. Laat zachtjes doorkoken tot de vis gaar is (ca. 10 min).
  10. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de tauge toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry