Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Exotische aspergesalade met mango en rijst op tafel.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak en laat de rijst goed afkoelen in de koelkast.
- Schil de asperges en snijd ze in stukjes van 1 tot 2 cm. Kook de asperges 10 tot 15 minuten afhankelijk van de dikte. Laat de asperges afkoelen en goed uitlekken.
- Snijd de gerookte kipfilet in blokjes. Snijd de lente ui fijn en de bleekselderij in dunne boogjes. Schil de mango's en snijd er blokjes van.
- Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.
- Maak de afgekoelde rijst goed los met een vork. Meng er vervolgens de asperges doorheen. Voeg daarna de kip, lente ui en bleekselderij toe en meng alles goed door elkaar.
- Doe de dressing door de rijstsalade en meng alles goed door.
- Schep tot slot de mango door de salade en serveer.