Exotische aspergesalade met mango en rijst

Exotische aspergesalade met mango en rijst

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke exotische aspergesalade met mango en rijst waarbij de ingrediënten zorgen voor een perfecte balans van smaken. Heerlijk met gerookte kip en een frisse dressing.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Exotische aspergesalade met mango en rijst op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak en laat de rijst goed afkoelen in de koelkast.
  2. Schil de asperges en snijd ze in stukjes van 1 tot 2 cm. Kook de asperges 10 tot 15 minuten afhankelijk van de dikte. Laat de asperges afkoelen en goed uitlekken.
  3. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes. Snijd de lente ui fijn en de bleekselderij in dunne boogjes. Schil de mango's en snijd er blokjes van.
  4. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.
  5. Maak de afgekoelde rijst goed los met een vork. Meng er vervolgens de asperges doorheen. Voeg daarna de kip, lente ui en bleekselderij toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Doe de dressing door de rijstsalade en meng alles goed door.
  7. Schep tot slot de mango door de salade en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Rijst Aspergesalade Mango