Gevulde eieren (oude kaasmosterdpesto met zongedroogde tom

Gevulde eieren (oude kaasmosterdpesto met zongedroogde tom

Smulweb imageSmulweb

Gevulde eieren met een pittig randje. Oude kaasmosterdpesto met zongedroogde tomaatjes erdoor verwerkt en afgemaakt met een vleugje paprikapoeder. Een hapje dat zeker in de smaak gaat vallen.

15 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde eieren (oude kaasmosterdpesto met zongedroogde tom op tafel.

  1. Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn (8-10 minuten). Laat ze afkoelen tot ze niet meer warm zijn. Pel de eieren.
  2. Snijd de eieren in de lengte door. Haal de heteigeel eruit van 12 halve eieren en doe deze in een kom.
  3. Voeg de gekozen kruiden toe aan de kom en meng dit met een keukenmachine (of met een vork).
  4. Doe het mengsel in een spuitzak voor het beste resultaat en spuit het in de halve eieren.
  5. Strooi een klein beetje paprikapoeder over de gevulde eieren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren