Garnalenspaghetti met citroen-wodkasaus

Garnalenspaghetti met citroen-wodkasaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Italiaanse pasta met een twist. Ga voor garnalenspaghetti met citroen-wodkasaus. Perfect voor een gezellig etentje, erbij een frisse salade en klaar.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Garnalenspaghetti met citroen-wodkasaus op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Giet de pasta af en houd het warm.
  3. Smelt intussen op matig hoog vuur de boter in een pan met antiaanbaklaag.
  4. Voeg de knoflook en garnalen toe en bak gedurende 2 minuten.
  5. Neem de garnalen uit de pan en zet ze even apart.
  6. Voeg de room, wodka en citroensap toe en laat het 5 minuten zachtjes koken.
  7. Doe de garnalen weer in de pan met de pasta en peterselie.
  8. Breng op smaak met zout en peper en schep het geheel door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen