Pulled pork uit de slowcooker

Pulled pork uit de slowcooker

Smulweb imageSmulweb

Deze pulled pork uit de slowcooker is de showstopper van ieder feestje. Omdat je dit recept in de slowcooker maakt, heb je er nauwelijks omkijken naar en dus alle tijd voor je gasten. Eet smakelijk!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(8)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pulled pork uit de slowcooker op tafel.

  1. Snijd de ui in dunne ringen en de knoflook in plakjes. Meng de bruine suiker, chilipoeder, cayennepeper, peper, paprikapoeder, zout, komijn en kaneel goed door elkaar. Voeg naar smaak meer of minder cayennepeper en chilipoeder toe. Leg de uien en de knoflook gelijkmatig op de bodem van de slowcooker en giet hier de bouillon voorzichtig op.
  2. Dep het vlees droog met keukenpapier en wrijf het in met het zojuist gemaakte kruidenmengsel. Leg dan het vlees dan op de ui en knoflook in de slowcooker.
  3. Doe de deksel op de pan en zet deze aan tot het vlees uit elkaar valt (ongeveer 5-6 uur op hoog of 7-9 uur op laag).
  4. Haal hierna het vlees uit de slowcooker en bewaar een deel van het kookvocht.Gooi de rest van het vocht weg. Trek nu het vlees uit elkaar met behulp van 2 vorken.
  5. Doe het vlees weer terug in de slowcooker en schenk de barbecuesaus erbij. Roer alles door elkaar en laat nog 5 minuten op de laagste stand sudderen.
  6. Breng op smaak, voeg eventueel wat extra vocht toe en geniet van je pulled pork uit de slowcooker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees