Kwarktaart met aardbeien

Kwarktaart met aardbeien

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke en frisse kwarktaart met sappige aardbeien. Met een bodem van biscuit en een topping van poemersuiker zijn de taartpunten niet aan te slepen!

45 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kwarktaart met aardbeien op tafel.

  1. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier uit het Pakket voor Kwarktaart naturel. Vet de vorm in met Bakspray. Baktijd: 360 Min.
  2. Knip een strook bakpapier van ca. 70 bij 15 cm. Zet deze aan de binnenkant van de springvorm vast tegen de rand met een paperclip. Vet de rand in met Bakspray.
  3. Bereid de taartbodem zoals aangegeven op de verpakking. Laat de bodem 15 minuten opstijven in de koelkast.
  4. Snijd de rand van de biscuitbodem af en snijd een cirkel uit van 18 cm doorsnede. Bestrijk deze met ca. 50 ml Aardbeiensaus. Houd 6 mooie aardbeien apart, snijd de rest in plakjes.
  5. Bereid het taartmengsel volgens de bereidingswijze op de verpakking met 250 ml water, de rest van de Aardbeiensaus, de kwark en de slagroom.
  6. Verdeel de helft van het kwarktaartmengsel over de taartbodem. Leg de biscuitbodem op de kwark en verdeel hierover gelijkmatig de plakjes aardbeien.
  7. Vul de vorm met de rest van het kwarktaartmengsel en strijk de bovenkant glad. Laat de taart ca. 6 uur in de koelkast opstijven.
  8. Snijd de rest van de aardbeien in plakjes, schep ze om met poedersuiker en schik ze op het midden van de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Taart Aardbeien Kwarktaart