Wrap met thais tintje

Wrap met thais tintje

Smulweb imageSmulweb

Een wrap met heerlijk gemarineerde kip, paprika, champignons, Chinese kool en smakelijke kruiden. Makkelijk om te maken en zo smaakvol. Dit heerlijke recept heeft een Thais tintje en staat snel op tafel. Serveer de wraps met trots!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Wrap met thais tintje op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en snijd er plakjes van met de ei/champignon snijder.
  2. Was de paprika en haal de zaadlijst en de zaadjes eruit en snijd er dunne reepjes van.
  3. Snijd de Chinese kool in repen, was ze en laat ze uit lekken in een vergiet.
  4. Maak de ui schoon en snipper hem. Haal het eerste blaadje van de bosuitjes af en snijd van het wit ringetjes. Ontvel de knoflook en pers ze uit.
  5. Verhit de wok of hapjespan goed, doe er olijfolie in en laat dit heet worden.
  6. Roerbak de kool onder goed omscheppen tot de helft geslonken. Schep de kool met een schuimspaan eruit en bewaar op een bord.
  7. Voeg eventueel weer olie toe aan de wok of hapjespan en fruit de ui samen met de knoflook. Voeg het kippenvlees toe en bak goudbruin en gaar. Bestrooi met gemberpoeder en munt.
  8. Voeg de champignons toe en bak mee tot het vocht is verdampt. Voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten mee.
  9. Voeg de Chinese kool toe en warm even door.
  10. Verwarm ondertussen de wraps op een bord. Verdeel het groente-vleesmengsel over het midden van de wrap, rol op en serveer. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps