Quinoa burgers met tijm knoflook en parmezaanse kaas

Quinoa burgers met tijm knoflook en parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke quinoa burgers met tijm, knoflook en parmezaanse kaas. De mix van de ingrediënten zorgt voor een unieke smaaksensatie. De burgers zijn gemakkelijk te bereiden en bevatten geen vlees. Perfect voor een vegetarische maaltijd!

25 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quinoa burgers met tijm knoflook en parmezaanse kaas op tafel.

  1. Mix alle ingrediënten samen in een kom. Als de mix nog iets te waterig is, voeg je één eetlepel bloem of een handje havermout toe.
  2. Doe de eieren er als laatste door, zodat je tussendoor nog kunt proeven of je mix lekker op smaak is.
  3. Maak burgertjes van de mix.
  4. Zorg dat de olie goed heet is. Leg de burgers voorzichtig in de hete olie, omdat ze rauw nog kwetsbaar zijn. Draai ze om na 2 minuten. Gebruik hiervoor een goede spatel! Bak dan de andere kant ook 2 minuten.
  5. Leg de burgers op een bord en dek af met aluminiumfolie tot alle burgers klaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas