Ravioli met walnoot rucolapesto

Ravioli met walnoot rucolapesto

Smulweb imageSmulweb

Ravioli met walnoot rucolapesto. Zelfgemaakte rucolapesto met walnoten, knoflook, rucola, citroen en olie combineer je met ravioli en paddenstoelen. Een heerlijk pastagerecht met verse smaken en makkelijk te maken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Ravioli funghi porcini
  • 200 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ravioli met walnoot rucolapesto op tafel.

  1. Doe de walnoten, de helft van de knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Rasp de gele schil van een halve citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de rest van de knoflook, de paddenstoelen en champignons 4 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta