Snijbonenstamppot met italiaanse kruiden

Snijbonenstamppot met italiaanse kruiden

Smulweb imageSmulweb

Een Hollandse stamppot met een Italiaanse twist! De stamppot is gemaakt van aardappels, snijbonen, kaas en Italiaanse kruiden. Serveer de stamppot met rookworst en je hebt een heerlijke avondmaal.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 275 g Runderrookworst

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Snijbonenstamppot met italiaanse kruiden op tafel.

  1. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 minuten gaar.
  2. Snijd intussen de snijbonen in stukjes van ca. 1 cm en kook ze beetgaar.
  3. Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Giet de aardappels af en stamp ze met de snijbonen fijn.
  5. Schep de kaas en de Italiaanse kruiden door de stamppot en breng deze verder op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de rookworst in stukken. Schep de stamppot op borden en leg de rookworst erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden