Tonijnhapjes

Tonijnhapjes

Smulweb imageSmulweb

Lekkere hapjes op tafel? Deze heerlijke Tonijnhapjes gemaakt van een smaakvolle mix van tonijn, groenten en kruiden in een knapperig bladerdeegvel zijn dan perfect! Serveer met een frisse salade

25 min bereiden

borrel

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tonijnhapjes op tafel.

  1. Bak de groenten met de kruiden in een wok met wat olie. Voeg daarna de klein gemaakte tonijn toe en warm even mee op laag vuur. Laat het afkoelen.
  2. Neem een bladerdeegvel en snijd het in twee delen. Leg wat van de vulling op de ene helft en snijd inkepingen in de andere helft.
  3. Vouw het deel met inkepingen over het deel met de vulling. Druk de randen goed aan zodat ze niet los gaan. Je hebt nu een mooi vierkant pakketje.
  4. Bestrijk het pakketje met losgeklopt eigeel en bestrooi met Italiaanse kruiden.
  5. Bak de pakketjes gedurende 20-25 minuten op 220 graden.
eet smakelijk