Voorgerecht recepten
Zelf Voorgerecht gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Voorgerecht recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 500 g Champignons
- 10 Uien
- 500 ml Wijn witte droge
- 2 Citroen
- 10 g Venkel
- 1 Bleekselderij
- 12 el Koriander vers
- 1 Laurierblaadjes
- 10 g Jumbo Tijm
- 8 g Kristalsuiker
- 10 snufje Peper zwart
- 5 el Olijfolie
- 1 snufje Zout
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Super voorgerecht van griekse champignons op tafel.
- Breng in een pot 25 centiliter water, wijn, het sap van de citroen, venkel, bleekselderij, laurier, tijm, suiker, peperkorrels en wat zout aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken.
- Snijd indien mogelijk de zanderige voet van de champignons even af en pel de uien. Doe de champignons, uien en olie in de pot en laat 6 tot 8 minuten zachtjes doorkoken.
- Koel de soep en serveer.