Pasta funghi porcini met kalfsmedaillons

Pasta funghi porcini met kalfsmedaillons

Smulweb imageSmulweb

Met prachtige kalfsmedaillons en een rijke saus van champignons, funghi porcini, room en Madeira wil je elke dag wel pasta eten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 750 g kalfsmedaillons
  • 400 g Champignon Roerbakmix
  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta funghi porcini met kalfsmedaillons op tafel.

  1. Overgiet de gedroogde paddenstoelen met heet water en laat het zo een 15 tot 20 minuten weken. Snij de champignons, de uitgeknepen geweekte funghi porcinin en de uien. Maak de knoflook fijn. Kook de pasta al dente.
  2. Bak de spekreepjes en voeg de knoflook toe. Bak hierbij de uien glazig. Voeg de champignons en de funghi porcini toe. Laat dit geheel eventjes pruttelen en voeg dan de Madeira en het weeknat van de funghi porcini toe. Voeg de room toe.
  3. Bak intussen de kalfsmedaillons in een grillpan met een beetje olijfolie (2 tot 3 minuten aan elke kant afhankelijk van de dikte van het vlees) vergeet peper en zout niet!
  4. Doe de uitgelekte pasta door de saus. Schep pasta op een bord en schik er de kalfsmedaillons mooi bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta