Pikante currysoep met kip en groenten

Pikante currysoep met kip en groenten

Smulweb imageSmulweb

Deze pikante currysoep met kip en groenten zorgt voor een exotische smaaksensatie in jouw soepbord. Met rode currypasta, kurkema en champignons is het een eenvoudig te bereiden en heerlijke maaltijd, bijvoorbeeld voor op de camping.

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pikante currysoep met kip en groenten op tafel.

  1. Was en snijd de groenten. Snijd de kipfilet in reepjes en maak de knoflook fijn.
  2. Verhit de olijfolie en roerbak de knoflook en de groenten hierin gedurende 5 minuten.
  3. Meng de rode currypasta met wat water en giet dit bij de groenten. Voeg de kippenreepjes en de kurkema toe en kruid eventueel nog met zwarte peper.
  4. Voeg kokend water toe tot alles onderstaat. Laat met de deksel op de pan 20 tot 30 minuten zachtjes koken.
  5. Laat de champignons de laatste 5 minuten meekoken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte