Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Witlof gehakt champignons gerecht uit de oven op tafel.
- Zet de oven aan op 180° C.
- Pak de wok en doe hierin een bodempje olijfolie samen met 'n klontje kruidenboter en een theelepel Harissa.
- Bak de knoflook, gember en pepertje even lichtbruin voordat de spekjes erbij kunnen. Bak dit enkele minuten.
- Voeg nu het gehakt samen met de gehaktkruiden toe en bak het gehakt rul.
- Voeg dan de uien toe en bak deze glazig. Voeg als laatste de (kastanje) champignons en witlof toe.
- Laat alles even inkoken voor 'n paar minuutjes.
- Vul nu de ovenschaal eerst met het vlees en leg hierop een laagje aardappelschijfjes.
- Schenk hierover het mengsel van roomkaas, mosterd en eieren en strooi als laatste een laag geraspte kaas eroverheen.
- Zet alles in het midden van de voorverwarmde oven voor ongeveer 40 minuten.
- Smakelijk eten.