Bonte groenteschotel

Bonte groenteschotel

Smulweb imageSmulweb

Een bonte groenteschotel met aardappelen, bonen, tomaten, wortelen, lente-ui en knoflook. Met een vleugje sojasaus en vers gehakte peterselie. Heerlijk op smaak met zwarte peper.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Peultjes
  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bonte groenteschotel op tafel.

  1. Maak de groenten schoon en schil de aardappelen en wortelen. Snijd de aardappelen in vieren. Snijd de wortelen en lente-uitjes in plakjes, was de peterselie, trek de blaadjes eraf en hak deze fijn. Giet heet water over de tomaten, ontvel ze en snijd ze in vieren.
  2. Schil de knoflookteentjes en druk deze fijn.
  3. Verhit olie in een pan en bak daarin de aardappelpartjes. Voeg de bonen, knoflook en wortelschijfjes toe en laat 5 minuten stoven.
  4. Voeg de resterende groenten en bouillon toe en laat nog eens 15 minuten op laag vuur garen.
  5. Breng op smaak met peterselie, sojasaus en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel