Japans recepten
Zelf Japans gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Japans recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 250 ml slagroom
- 1 el suiker
- 800 g aardbeien
- 2 sneetjes sandwichbrood (pane per tramezzini, pak à 250 g)
- 1 vershoudfolie
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Japanse sandwich met aardbeien (sando) op tafel.
- Klop de slagroom met de suiker stijf. Maak de aardbeien schoon.
- Leg 1 snee brood op een stuk vershoudfolie. Bestrijk beide sneeën brood met ca. 1 cm slagroom. Leg de helft van de aardbeien met de punt omhoog op 1 snee brood en bedek met de rest van de slagroom. Leg er de 2e snee brood op met de slagroomkant naar beneden.
- Verpak de sando in vershoudfolie en leg 30 min. in de koelkast.
- Halveer de achtergehouden aardbeien en leg op en om de sando. Snijd de sando aan tafel in plakken.