Heerlijke ronde kaneel snacks van bladerdeeg

Heerlijke ronde kaneel snacks van bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke krokante kaneel snacks voor bij de koffie of thee. Het bladerdeeg is gelijkmatig bestrooid met kaneelsuiker en vervolgens opgerold. Een dun laagje boter erop gesmeerd en in stukken gesneden. Het resultaat is om van te smullen!

25 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Heerlijke ronde kaneel snacks van bladerdeeg op tafel.

  1. Neem een pannetje en laat de boter smelten.
  2. Meng suiker met kaneel goed door elkaar.
  3. Ontdooi het bladerdeegrol en rol het uit op plastic vershoudfolie.
  4. Bestrijk het bladerdeeg gelijkmatig met de vloeibare boter en bestrooi met het suiker-en-kaneelmengsel (houd 1 el apart).
  5. Rol het bladerdeeg strak op met behulp van de folie.
  6. Snijd de rol in 25 gelijkmatige stukken en leg deze op de bakplaat bekleed met bakpapier om plakken te voorkomen.
  7. Kluts het ei en bestrijk de stukken ermee.
  8. Strooi de rest van het kaneel-en-suikermengsel over de stukken.
  9. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden en bak de stukken gedurende 15 minuten.
  10. Laat de stukken afkoelen en lekker krokant smullen!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Bakken Bladerdeeg