Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

Smulweb imageSmulweb

Deze chocoladekoekjes zijn super simpel om te maken! Roomboter, bruine basterdsuiker, pure chocolade en baksoda zijn maar een paar ingrediënten die het de moeite waard maken om ze te maken. Zet een klein kopje melk of een dampende kop koffie ernaast en je hebt een traktatie voor elk moment van de dag, of nacht…

45 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chocolate chip cookies op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Meng in een grote kom de bloem met de bakpoeder, de bruine basterdsuiker, kristalsuiker, het zout, het ei, de eidooier en de grof gehakte pure chocolade. Meng de gesmolten boter er ook goed doorheen.
  3. Kneed het deeg goed door.
  4. Vorm zoveel mogelijk bergjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Houd ruimte tussen de koekjes, want ze lopen een beetje uit.
  5. Bak de koekjes 15 minuten in de oven.
  6. Laat de koekjes minimaal 10 minuten afkoelen, want na de oven zijn ze zacht en moeten ze afkoelen om hard te worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes