Wraps met rauwe ham mascarpone en boerenkaas

Wraps met rauwe ham mascarpone en boerenkaas

Smulweb imageSmulweb

Rol de wraps met rauwe ham, mascarpone, mosterd-dillesaus, rucola, geraspte boerenkaas en geroosterde pijnboompitten op en leg in de koelkast. Snijd ze daarna in plakken en serveer op een mooie schaal! SMULLEN MAAR.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

18 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Wraps met rauwe ham mascarpone en boerenkaas op tafel.

  1. Verhit een droge koekenpan en rooster hierin de pijnboompitjes tot ze goudbruin van kleur zijn.
  2. Was de rucola en laat goed uitlekken.
  3. Meng de mascarpone met de mosterd-dille saus en roer goed door en breng evt. op smaak met peper en zout.
  4. Besmeer 2/3 deel van de wraps met het mascarpone/mosterd-dille mengsel, verdeel de rucola, geraspte kaas en pijnboompitjes hierover.
  5. Beleg het geheel met de plakjes rauwe ham.
  6. Rol de wraps vanaf de belegde kant strak op, wikkel in vershoudfolie en zet ze minimaal 1 uur in de koelkast.
  7. Snijd de wraps vlak voor serveren in drie en leg ze op een mooie schaal. SMULLEN MAAR.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Vlees Desserts