Strudel met rode kool en brie

Strudel met rode kool en brie

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere hartige taart met rode kool en brie. Het zoete van de appel en rozijnen combineert perfect met de brie. Aanrader om met koud weer te eten!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Strudel met rode kool en brie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Snijd de appel en brie in plakjes en snipper de ui.
  3. Bak de ui en de appel in een pan en voeg het potje rode kool, teentje knoflook, rozijnen, en naar smaak rozemarijn, balsamicoazijn, stroop en peper en zout toe. Verwarm dit en proef of het goed op smaak is.
  4. Maak de 4 (ontdooide) plakjes bladerdeeg 2 om 2 aan elkaar, zodat je twee langwerpige plakken hebt. Verdeel hierover het rodekool/appel mengsel in het midden. Leg daarop de plakjes brie (hoeveelheid naar smaak). Vouw het bladerdeeg dicht.
  5. Bestrijk het bladerdeeg met ei/melk en zet het voor 15-20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Rode kool