- 1 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Super kabeljauw met kruidige krokante korst op tafel.
- Haal de verse vis uit het papier, spoel af en dep droog. Breng op smaak met peper en zout.
- Vet een glazen ovenschaal in met roomboter en leg de vis erin.
- Hak een teentje knoflook en een kleine rode ui super fijn. Bak ze glazig in olijfolie en boter.
- Voeg paneermeel en alle fijngehakte verse kruiden toe. Laat verse peterselie domineren. Breng op smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar.
- Schep de massa gelijkmatig over de visfilets, mag best dik zijn.
- Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Voeg visbouillon toe met citroensap en een scheutje wijn.
- Bak de vis in de oven gedurende 10 minuten. Controleer of het gaar is en zet de grillstand aan, met hete lucht en bovenwarmte, voor 1-2 minuten.
- Het sapje in de ovenschaal smaakt super lekker. Gooi niet weg, maar gebruik het met je aardappelen of rijst als saus.