Super lekkere pittige piri piri kiphapjes

Super lekkere pittige piri piri kiphapjes

Smulweb imageSmulweb

Deze super lekkere pittige piri piri kiphapjes zijn een feest om te serveren als hapje. Marineer de kip in een kruidenmengsel en bak vervolgens in boter en olijfolie. Lekker knapperig en bruin van buiten.

25 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Kippenvleugels

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Super lekkere pittige piri piri kiphapjes op tafel.

  1. Maak eerst het kruidenmengsel. Doe alle kruiden in een schaaltje en meng goed door elkaar. Marineer de kip ermee en giet tenslotte een klein beetje olijfolie op de kip.
  2. Doe een klein beetje braadboter met olijfolie in een (hapjes) pan met deksel. Laat goed heet worden.
  3. Bak de kip snel om en om knapperig en lekker bruin.
  4. Kardemom is echt het lekkerste, zit ook in speculaaskruiden. Heb je dat niet, gebruik dan gemberpoeder.
  5. Serveer als hapje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen Kruiden