Superdeluxe kruidenboter de lekkerste die er is

Superdeluxe kruidenboter de lekkerste die er is

Smulweb imageSmulweb

Deze superdeluxe kruidenboter is de lekkerste die er is! Verse kruiden, knoflook, citroenrasp en -sap, Worcestersaus en peper en zeezout maken deze boter onweerstaanbaar. Ideaal voor reuzenchampignons, aardappels of warm stokbrood, lamskoteletten, biefstuk of entrecote en bij vis. Een onmisbaar gerecht tijdens feestjes, camping, barbecue, verjaardagen, gourmet of bij een buffet. Proef de boter en voeg eventueel nog dragon toe om het nog aromatischer te maken.

15 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Superdeluxe kruidenboter de lekkerste die er is op tafel.

  1. Haal de boter uit de koelkast en laat 3 uur liggen zodat deze zacht wordt en makkelijk te bewerken is.
  2. Snijd verse kruiden heel erg fijn en pers knoflook uit. Rasp een stukje citroenschil en pers de rest van de citroen uit.
  3. Verwarm de boter en voeg de gesnipperde kruiden, citroenschil, vers geperst citroensap, Worcestersaus en peper en zeezout toe. Meng alles goed en gelijkmatig door elkaar.
  4. Verdeel het mengsel over vier kleine tupperware bakjes met deksel en vries er drie in. Zo is het onbeperkt houdbaar.
  5. Gebruik het mengsel om reuzenchampignons, aardappels of warm stokbrood mee te vullen. Het is ook heerlijk met lamskoteletten, biefstuk, entrecote en bij vis.
  6. Serveer de boter op feestjes, camping, barbecue, verjaardagen, gourmet of bij een buffet.
  7. Proef de boter en voeg eventueel nog dragon toe om het nog aromatischer te maken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter