Kadootje in bladerdeeg zalm feta en spinazie

Kadootje in bladerdeeg zalm feta en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Lekker flink gekruid en met verse zalmfilet. Het kadootje van vanavond! Een pakketje van bladerdeeg, feta en spinazie met een stuk zalm. Perfect op smaak door knoflook, peper en zout en krokant gebakken in de oven.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kadootje in bladerdeeg zalm feta en spinazie op tafel.

  1. Haal spinazie uit de diepvries en laat voldoende ontdooien.
  2. Neem een pan, doe er olijfolie en geperste knoflook in en braad glazig. Roerbak de spinazie mee en breng op smaak met peper, zout en foelie of nootmuskaatpoeder. Laat afkoelen.
  3. Ontdooi bladerdeeg en zorg dat je een rechthoek hebt van ongeveer 15x15 cm. Verbrokkel de feta en leg 1 royale el op elk plakje bladerdeeg.
  4. Verdeel de afgekoelde spinazie met specerijen en knoflook over de feta. Leg er een stuk verse zalmfilet op en bestrooi deze flink met peper en zout.
  5. Kluts een ei door elkaar. Vouw de pakketjes dicht, druk aan met een vork en bestrijk ze met geklutst ei mengsel zodat ze mooi bruin worden.
  6. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden en bak 35-40 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Groente Bladerdeeg Spinazie