- 200 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kadootje in bladerdeeg zalm feta en spinazie op tafel.
- Haal spinazie uit de diepvries en laat voldoende ontdooien.
- Neem een pan, doe er olijfolie en geperste knoflook in en braad glazig. Roerbak de spinazie mee en breng op smaak met peper, zout en foelie of nootmuskaatpoeder. Laat afkoelen.
- Ontdooi bladerdeeg en zorg dat je een rechthoek hebt van ongeveer 15x15 cm. Verbrokkel de feta en leg 1 royale el op elk plakje bladerdeeg.
- Verdeel de afgekoelde spinazie met specerijen en knoflook over de feta. Leg er een stuk verse zalmfilet op en bestrooi deze flink met peper en zout.
- Kluts een ei door elkaar. Vouw de pakketjes dicht, druk aan met een vork en bestrijk ze met geklutst ei mengsel zodat ze mooi bruin worden.
- Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden en bak 35-40 minuten.