- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Pittige kerrierijst met garnalen en mango chutney op tafel.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar in de kippenbouillon. Laat de rijst zo mogelijk afkoelen.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de rode peper schoon en snijd deze in kleine stukjes.
- Verhit de olie in de wok. Bak hierin de ui, knoflook en rode peper plm. 3 minuten.
- Voeg het klontje boter en de kerriepoeder toe en bak dit al roerend mee tot de kerriepoeder gaat geuren.
- Voeg de (goed uitgelekte en liefst afgekoelde) rijst toe en bak dit even mee.
- Roer de garnalen en de mango chutney door de rijst. Warm alles goed door en proef de rijst!
- Maak de rijst op smaak met peper, zout, Worcestersaus en citroensap.
- Strooi de peterselie door de rijst.