Chinees gesmoord speklapjes met zwarte bonen

Chinees gesmoord speklapjes met zwarte bonen

Smulweb imageSmulweb

Chinees gesmoord speklapjes met zwarte bonen. Gewokte marinade met vijfkruidenpoeder, gebakken in olie met bloem. Gesmoord met kastanjes en saus ingrediënten tot de marinade zacht is. Heerlijk met witte rijst en een chilipeper.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinees gesmoord speklapjes met zwarte bonen op tafel.

  1. Marineer speklappen een paar uur in vijfkruidenpoeder.
  2. Bestuif speklappen met bloem en bak ze in olie tot bruin.
  3. Voeg saus ingrediënten en kastanjes toe en bak een paar minuten.
  4. Voeg water toe en smoor het vlees met deksel op de pan gedurende 45 minuten tot het gaar is en er een dikkere saus ontstaat.
  5. Garneer met rode pepers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen