Pangafilet met za-atar sesam tzatziki en gegrilde lof

Pangafilet met za-atar sesam tzatziki en gegrilde lof

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een gerecht met een Midden-Oosters tintje. Pangafilet met JB Za-atar, sesam en frisse tzatziki. Maak het af met gegrilde lof.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pangafilet met za-atar sesam tzatziki en gegrilde lof op tafel.

  1. Snijd de komkommer (met schil) in reepjes en hak de knoflook. Meng de komkommerreepjes met de yoghurt, knoflook, dille en zout.
  2. Meng de JB Za-atar met de sesamzaadjes en zeezout en paneer hiermee de pangafilet.
  3. Snijd de witlofstronken in kwarten en gril ze in een grilpan. Bestrooi ze met zout.
  4. Verhit een laagje olie in een anti-aanbakpan en bak de gepaneerde visfilets op hoog vuur.
  5. Serveer de gehalveerde tomaatjes met daarop de tzatziki en serveer direct zodra de vis gaar is. Dit duurt maximaal 3 minuten per kant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen